AFYONKARAHİSAR / BAŞMAKÇI - Akkeçili Ortaokulu

Ekm

Demokrasi ve Okul Meclisleri Yönergesi kapsamında  Okul  Öğrenci Meclis Başkanımızı seçmek için  sandık başına gidiyoruz...

Ekm

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği’nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul    toplantısı   19 Ekim 2017 Perşembe günü saat 14.00’te, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz  6/A sınıfında yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Suat KÖSE                                                      İbrahim ÇETİN

Okul- Aile Birliği Başkanı                                      Okul Müdürü

GÜNDEM  :

1-   Toplantı katılım evrakının imzalanması ve açılış.

2-   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3-   Okul-Aile Birliği Başkanının açış konuşması.

4-   Divan Kurulu seçimi. (1 başkan-1 katip üye)

5-   Yönetim ve Denetim Kurulları Faaliyet raporunun okunması.

8-   Raporlar üzerinde görüşme ve açıklamalar.

9    Yönetim Kurulunun ibrası.

10- Denetim Kurulunun ibrası.

11- Yönetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (5 asıl, 5 yedek üye)

12- Denetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (1 asıl, 1 yedek üye)

13- Dilek ve temenniler.

14- Kapanış.

Mrt

2017 Yılı Bursluluk Sınavları Başvuru ve Uygulama E-kılavuzu yayımlandı.Başvurular 20 Mart-14 Nisan tarihleri arasında okul müdürlüğüne yapılacaktır.