Bu Benim Eserim Projesinde Büyük Başarımız

Bu Benim Eserim Projesinde Büyük Başarımız

Bu Benim  Eserim Projesine fizik dalında katılan projemiz il bilim kurulunu da geçerek bölge finaline katılmaya  hak kazandı.

03.04.2015 13831

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ayşegül GÖZEN´in rehberliğinde Bu Benim Eserim Projesine fizik dalında katılan öğrencimiz Hatice ABACININ "Bereketli Tarım, Sürdürülebilir Sistem" adlı projesi il bilim kurulunuda geçerek bölge bilim kuruluna katılmaya hak kazandı. Projemiz 02.04.2015 tarihinde Radikal Afyonkarahisar bölge haberlerinde ve Haber 7 de  yayınlandı.Öğrencimize ve Öğretmenimize başarılar diler projemizin Bölge ve TÜBİTAK bilim kurulundan da geçmesini dileriz. Ayrıca Bu Benim Eserim proje yarışmasına Matematik dalında eser gönderen öğretmenimiz Alican ÖZKAN´a da teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmeni Ayşegül GÖZEN´in rehberliğinde , öğrencimiz 7/A Sınıfı öğrencisi Hatice ABACI tarafından hazırlanan proje bilindiği üzere bölge finallerine katılmaya hak kazandı. Bundan dolayı da çalışmalarımızda bize destek olan Kaymakamımız Abbas YEŞİLKUŞ´U makamında İlçe Milli  Eğitim Müdürümüz Caner ÖZDEMİR´LE birlikte  ziyaret ettik. Bizleri güleryüz ve samimiyetle karşılayan kaymakamımız projemize büyük ilgi gösterdi. Göstermiş olduğu ilgi öğrenci ve öğretmenimiz de ve bizler de yeni bir heyecan yaşattı. Göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz.

Öğr. Ayşegül GÖZEN  ve Öğrencimiz Hatice ABACIProjeProjeÖğrenimiz Hatice ABACIBu Benim  Eserim ProjesiBu Benim  Eserim Projesikaymakam ziyaretikaymakam ziyareti